Nya planer!

20130125-212714.jpgGod kväll bloggen!

Nu har vi gjort om, Cayola och Nancy kommer få vintervila resten av denna kyliga och halkiga tid, varken jag eller mamma känner att vi vill halka runt och frysa som idioter, så nu byter vi inriktning och imorgon ska vi ta ta första tagen mot målet att börja inridningen av två av våra undhästar, La Bamba och Mai Thai.

Till att börja med ligger det verkligen ingen ridning på schemat, utan vi ska vänja in dem vid utrustning, täcken mm, att hänga på dem och kanske även longering! 🙂

La Bamba, den bruna ovan blir fyra till sommaren efter Lynford, en av de bästa hästar jag någonsin ridit, dock gjorde hans hingstighet mig något ärrad… 😉 Hennes mamma är Jamina en otroligt egensinnig men också väldigt go och med en attityd att hon skulle dö för mig! La Bamba är lite sent utvecklad det är endast därför hon fortfarande är oinriden, men nu börjar hon arta sig väldigt bra så nu känns det som det är dags!

Mai Thai, skäcken, är homozygot och ett år yngre än La Bamba så hon ligger lite mer rätt i tiden, hennes mamma finns fortfarande på gården och har lämnat måååånga otroligt vackra barn, och hennes far var en riktig gentleman, en hingst som man aldrig behövde kedja på! Så har höga tankar om att hennes inridning kommer gå som en dans då hon har ett väldigt trevligt temperament. Mer om henne kan ni läsa på equistrian under avkommor!

Har blivit av med lite bilder ur telen men när jag får tillbaka dem kommer ett inlägg om vad jag pysslat med idag. 🙂
Puss