Gårdagens uteritt!

20130113-113304.jpg

20130113-113321.jpg
God morgon hästvänner!

Gårdagens ridpass gick både bra och dåligt, men en sak kom vi iaf fram till om det blir såhär någon mer gång att hästarna får stå i över en vecka i streck är det ridhuset som gäller för igår var de båda sjukt sprettiga, och hetsade ju upp varandra hela tiden, så fort Nancy började snorkla över något hetsade Cayola också upp sig, en av gångerna gick hon dessutom upp på bakbenen. Högre än vanligt, suck. Men bara en gång dock så tror hon förvånade sig själv till och med.

Hon gjorde ett par bocksprång i början men inga idiotsprång som jag inte har en chans att sitta kvar på, skönt de, för nu är ju backe sååå hård att ramla av på.

Men annars gick det bra, efter ett par tvekningar hoppade hon jättefint ner för en stengärdsgård, som om hon aldrig gjort annat! 🙂 superfint!

Vi invigde också våra nya reflexländtäcken som vi fick i julklapp av mammas kille, så himla fina och satt verkligen helt perfekt, så nu syns vi från alla håll och kanter. 🙂 Och visst är blingblingtränset jag fick av mamma i julklapp sååå himla fint! 🙂

Idag blir det ett träningspass i ridhuset, svetten ska rinna! 😀
Puss