Träningen blev i ridhus!

God kväll!

Det blev efter mycket om och men ett pass i ett ridhus, började med att longera Cayola ordentligt i båda varven i ca 15-20 min, hon var superbusig, stod på bakbenen, bockade och hoppade typ jämfota i galoppen för hon var så uppe i varv!

Dock kunde longeringen varit lite mer tillfredsställande, för trots att hon var alldeles svettig och det rök om henne, hade Cayola fortfarande en del busighet kvar i kroppen och hoppade runt lite här och där när hon blev ”rädd” för saker hon sett flera gånger innan. Och fokuset var ganska starkt på Nancy som mamma logerade/red i andra änden på ridhuset, så Cayola var ganska ofokuserad på själv träningen.

Men tänkte mycket på att rätta upp mig iaf och ibland blev det nästan lite väl mycket så Cayola trodde jag signalerade att hon skulle sakta av! Hihi!

Men överlag gick det helt okej, det var skönt att få ur Cayola lite överskottsenergi, har bara en bit kvar innan hon är där vi var innan skadan och flytten och allt!! Blir nog något liknande på fredag då vi inte hinner rida medans det är ljust, så hoppas på fler framsteg där istället! 🙂 Ett steg närmare mitt mål iaf! 🙂
puss