Inget flyt här inte!

Förlåt nu har bloggen varit tråkigt tom ännu ett par dagar! Men ännu en gång står det still på ridfronten, det har hänt ett scenario som typ förföljer mig, när jag väl blir frisk blir hästen dålig istället! Det har hänt så många gånger att jag tappat räkningen!

Men jag hade ändå himla tur i oturen, det kom en ny häst till stallet i torsdags och trots att de först fick gå i varsin hage för att vänja sig vid varandra, blev första mötet en katastrof, alla tre hästarna vände sig om och kickade mot varandra, en hov träffade Cayola rätt på höger bakknä. Såret var ca 2 cm lång och 1 cm djupt, och Cayola var dunderhalt, hon kunde knappt lyfta på benet! Pysslade om det och la på Socatyl(något jag tycker varje hästägare borde ha hemma!) Dagen efter var det myyyycket bättre, såret hade dragit ihop sig och blivit ca hälften så stort och nu var hältan liksom marginell, hon såg inte ut att ha ont utan den var mer som en stelhet! Det enda som var, var att såret geggade rätt mycket och hela benet var fullt med var, men samtidigt det måste ju ut, fick skrubba som sjutton för att få bort skiten, grönsåpa är super för det!

Igår var det ännu bättre, såret hade krympt ytterligare och det hade inte alls runnit lika mycket var, dock var hältan precis likadan som dagen innan! Hon får vilodag idag med, jobbar hela dagen, men ska ut ikväll och pyssla om det, så hoppas jag vi kan börja träna sen igen! 🙂