Tummeli – världens bästa muggsalva

tummeli

God morgon/förmiddag!

Måste bara tipsa om en salva som har varit helt super till Lauras ben, Tummeli efter bara två dagar med denna salva började Lauras ben bli bättre och skorporna mjuka och lossna! Nu ser hennes ben mycket bättre, fram är det typ borta och bak lossnar det på vissa ställen så fort att det ser lite creepy är liksom som håll i pälsen då det inte hunnit växa ut nu päls där än!

Men det känns helt underbart att det äntligen går åt rätt håll, var lite nervös ett tag att jag skulle bli tvungen att ringa veterinären för att det skulle utvecklas till lymfangit, lilla Laura är ju ingen ungdom längre direkt så vad hon är får blir det värre och tar mycket längre tid att återhämta sig från!

Man kunde ju bara önska att vädret var till lite större hjälp, regn, regn, regn och ännu mer regn hjälper inte direkt till! 😛 Hagarna blir ju som lervälling, och det är ju inte direkt så att man kan hästarna inne hela dagarna heller, Laura’s ben hade ju svullnat upp direkt utan någon form av motion plus att Laura är inte direkt typen som klarar av att stå still, hon hade klättrat på väggarna! 😛