Laura´s Pet xx

DSC_0617 DSC_0613

Född 1991 e. Prince Mab – ue Gay Baron

Första gången jag träffade Laura var tidigt på året -08 i Danmark, i mars samma år flyttade hon hem till oss. 🙂 Från början var det meningen att hon skulle bli avelssto då hon har väldigt fina resultat från tävlingsbanan( vinster 1,40) och en bra stam(Systerdotter till våran fantastiska ComeFast xx). Men vi fann varandra snabbt och hon fick bli min ridhäst istället! 🙂

Även om våra år tillsammans har varit kantade av många problem med skador och annat har vi ändå haft himla mycket roligt ihop! 🙂 Och hon har fått mig att våga mycket jag aldrig trodde jag skulle göra, som att travhoppa 1,30!!

Och även om jag måste vara någon form av självplågare som frivilligt studsade runt på min lilla flicka som verkligen älskade att takta (lugnt och fint har aldrig varit hennes grej) kan jag inte annat än säga att hon verkligen är den av mina mina stora hästar(räknar inte mina ponnyer) som fastnat djupast i mitt hjärta hon är verkligen min själsfrände bland hästar!

Hon har varit min trygga klippa i vått och torrt!
puss puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *